Solaris Apartman

fb
mail
    Vadas Termálfürdő

Szlovákia legnagyobb termálfürdő komplexuma számos lehetőséget nyújt az idelátogató vendégeinek. Itt minden korosztály megtalálja maga számára a megfelelőt, legyen az kikapcsolódás, szórakozás vagy pihenés. A Vadas Thermál Resort 8 kültéri medencével várja a kedves vendégeit, melyekben a víz hőfoka 27-36 C.

Itt található Szlovákia első és mindmáig egyetlen hullámmedencéje, melynek kapacitása eléri az 5000 főt. Található itt még úszó, gyermek, élmény és relax medence, mellette csúszdapark és két fedett medence, valamint egy vadonatúj wellness központ, mely egész évben üzemel. A fürdő komplexum része egy mesés halastó, közepén egy szigettel. A tó számos lehetőséget nyújt a szórakozni és pihenni vágyók számára. Lehet itt vízi biciklizni, csónakázni, szörfözni, de horgászni is.

A sportolni vágyókat homokfoci, strandröplabda pálya, streetball és teniszpálya, valamint asztalitenisz és mini golf pálya várja.

A fürdő területén számos étkezde kínálja a különböző szlovák és magyar specialitásokat, a jéghideg sörökből és a fagylaltokból is nagy választék várja az idelátogatókat.

Kisfilm a fürdőről

Lagúna medence

Úszómedence

Csillag medence

Relax medence

Ülőmedence

Gyerekmedence

Termálfürdő 2

További képekért kattitson IDE

KONTAKT

tel.: +421915622742

+421905425551

email: apartmansolaris@gmail.com