Kétszobás apartman

Háromszobás apartman


Kedves látogatók!

Nagy szeretettel üdvözöljük Önt weboldalunkon!

Apartmanunk remek szállást kínál egy gyönyörű kisvárosban,Párkányban,amely a Duna partján fekszik Szlovákia legmelegebb részén.


Štúrovo - mesto leží pri sútoku riek Dunaj a Hron. Ročné priemerné teploty sa pohybujú na úrovni 16 C.Leží priamo oproti mestu EsztergomAz évi átlaghőmérséklet 16 C. Közvetlenül Esztergom városa mellett fekszik, amely a Magyar egyház székhelyei közé tartozott. Nagyságát ma is meghatározza az Esztergomi bazilika, amely egyedi hangulatot ad a környéknek.


Évente több millió turista látogatja. Párkányt a Burda hegység veszi körül, ahonnan kitűnő látvány tárul elénk a Dunakanyarról.Mindenképpen megéri ellátogatni Visegrádra, vagy pedig egy egynapos kirándulást tervezni Budapestre. Nefelejtsenek el csónakázni a Dunán vagy sétahajózni egyet. Vadaš termálfürdőtől és 50 méterre a sétálóövezettől.

Elegáns Apartman Solaris Vendégeinknek komfortos szállást kínálunk jól felszerelt apartmanjainkban. Kényelmét mindenki értékelni fogja, aki csak szeretne eltölteni egy kellemes szünidőt vagy kirándulást. A szálláshelyeink a városközpontban találhatók, mindössze 50 méterre a Vadas termálfürdőtől és a sétáló utcától.

Szálláshelyeinket ajánlja a Mega szállás Szlovákián, ahol a kedvenc szálláshelyek közé tartozik a környéken és a városban is.

Szeretettel várjuk Önöket!

-


Írjon nekünk

© 2021 by Solaris apartman / All Rights Reserved

hu_HUHungarian